Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Gombával töltött, sült paradicsom

Gombát mindig érdemes enni. Nem csak finom, de zsírtalan és még valamennyi fehérjét is juttat a szervezetbe. Aki nem ehet sajtot vagy úgy vega, az nyugodtan lehagyhatja róla. Tálalható meleg előételként vagy önálló fogásként is.

8 db paradicsom
30 dkg gomba
1 tojás
8 dkg sajt
0,5 dl olaj
5 dkg vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
törött bors

A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, sóval, borssal ízesítjük. A gombát nagyon apróra összevágjuk. Olajat hevítünk, üvegesre pirítjuk rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a gombát, ízesítjük sóval, borssal, vágott petrezselyemmel és megpároljuk. A tűzről levéve hozzákeverjük a tojást. A tölteléket a paradicsomokba halmozzuk, tetejükre reszelt sajtot szórunk és közepes hőmérsékletű sütőben 5-7 percig sütjük.


 

Szóljon hozzá!