Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Sült csirke fél óra alatt

Villámebédként készült, megkésett hazaérkezés alkalmából.

Persze van a villámságnak előfeltétele is, minden hozzávalónak otthon kell lennie, a bevásárlás már végképp nem fér bele ennyi időbe.

A csirke hálás olyan szempontból, hogy remekül hagyja magát ízesíteni, így változatos fogásokat készíthetünk belőle.

Kapcsoljuk be a sütőt és jó forróra – 220 fokra – fűtsük fel. A csirkecombokat fűszerezzük meg és tegyük sütőzacskóba. Tegyünk mellé egy kis fej hagymát és néhány gerezd fokhagymát is. Kössük be a zacskót, tegyük tepsibe, és toljuk a sütőbe.

A krumplit hámozzuk meg és vágjuk gerezdekre. A kisebbeket elég félbe vágni. Szórjuk meg sóval és fűszerekkel, locsoljuk meg kevés olajjal. Keverjük össze, hogy a fűszeres olaj mindenütt egyenletesen bevontja. Tegyük egy másik tepsire és tegyük be a csirke mellé a sütőbe. Ha a krumpli hamarabb kezdene pirulni, mint puhulni, takarjuk le egy darab alufóliával.


 

Szóljon hozzá!