Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Májjal töltött csirkecomb

Gyors, könnyű és finom. A teljes előkészítése megvan negyed óra alatt, a többi a sütő dolga.

Most habos krumplipüré készült hozzá, de nagyon finom kevés vajon párolt zöldségkörettel is.

Fejenként
1 csirkecomb
1-2 csirkemáj
1 dl fehérbor
só, bors, szegfűbors, kakukkfű

A csirkecombok bőrét, az ujjunkkal alányúlva válasszuk el a hústól. Az így előkészített combokat sózzuk és fűszerezzük meg.

A felemelt bőr alá helyezzünk 1-2 csirkemájat és hústűvel zárjuk le, nehogy sütés közben kibújjon.

Tepsi rácsára helyezve töltsünk alá 1 dl fehérbort. A tepsit szorosan fedjük le alufóliával és tegyük a sütőbe, ahol 180 fokon 30-40 perc alatt puhul meg. A végén vegyük le a fóliát, a sütőt állítsuk a legmagasabb hőmérsékletre és néhány perc alatt pirítsuk ropogós pirosra a bőrét.


 

Szóljon hozzá!