Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Harcsakocsonya

60 dkg kifilézett harcsából vastagabb darabokat vágunk le, és halászlékockából főzött halászlében megpároljuk arra ügyelve, hogy ne főjenek szét.  Kiemeljük, óvatosan leszűrjük és előáztatott zselatinnal ízlés szerinti keménységűre kötjük meg. A kihűlt harcsadarabokat mélyebb tálba helyezzük és paprikakarikákkal díszítjük. Ráöntjük a kihűlt levest és hűvös helyen dermedni hagyjuk. Fogyasztás előtt szűrt citromlével tehetjük pikánsabbá.


 

Szóljon hozzá!