Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Gyors, egyszemélyes lecsó tükörtojással

Ebédre készült valamelyik nap, amikor épp nem volt kedvem máshoz a hűtő tartalmából. 20 – 25 perc alatt elkészült és talán egy fél kanál olaj volt az összes hozzáadott zsiradék.

3 paprika csumáját kivágtam és a húsát felkarikáztam. Egy nagyobb paradicsomot lehámoztam és a magos részét kissé kinyomva összevágtam.

A teflon serpenyőben pici olajat forrósítottam, rádobtam egy fej kockára vágott hagymát. Fedő alatt, megsózva  pároltam, amíg kiadta a levét, majd fedő nélkül világos sárgára pirítottam. Rádobtam a paradicsomot és nagy lángon forraltam pár percig. Hozzáadtam a paprika karikákat és visszatettem a fedőt a serpenyőre. Csendes forralással pároltam 6 – 8 percig. Kissé széthúztam, és a két fészekbe ütöttem egy-egy tojást. Csipetnyi sót szórtam a tojásra és a fedőt rátéve 2-3 perc alatt hagytam megkocsonyásodni a fehérjét.

Nem tudom ki, hogy van vele, de mindenféle fogyózás ellenére inkább tojással eszem, mint valamilyen kétes összetételű virslivel.


 

Szóljon hozzá!