Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Gombás, brokkolis csirkecomb kevés munkával

Szerintem ideális kaja fogyózóknak, de a család többi tagja is örömmel megeszi. talán 10 percbe telik az előkészítése, aztán a többi munkát a sütő végzi, nekünk már csak tálalni kell.

A brokkolit szedjük szét rózsáira. Ne dobjuk el a szárát se, remek az a krémlevesbe. A gomba szárait is tördeljük ki, és azokat is tegyük el levesfőzéshez. A combokat a forgónál vágjuk ketté, sózzuk meg és dörzsöljük be borssal.

Helyezzük a tepsibe a nagyobbacska sütőzacskót. Pakoljuk bele a combokat, tegyük rá a zöldségeket. Szórjuk meg sóval, szerecsendióval, csomborral, kakukkfűvel. Csurgassunk rá kevés szójaszószt és lazán zárjuk le a zacskót.

180 fokos sütőben 40-45 perc alatt a hús is megpuhul, nem csak a zöldségek. Igaz ugyan, hogy a csirke bőre nem sül ropogósra, de a zsírszegény diétára kárhoztatottak úgy is jobban teszik, ha eldobják. A család köretet is fogyasztó része kedvéért adhatunk krumplit is mellé, amit akár a zacskóba is beletehetünk, hogy azzal se kelljen külön foglalatoskodni.


 

Szóljon hozzá!