Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Gomba vörösborban

Gasztroajándéknak készült ez a recept, még valamelyik Karácsonyra. Alighanem többeknek ízlett, mert most érkezett egy érdeklődés a recept iránt, szerintem le akarja utánozni Valaki 😉

1 kg apró gomba
2 gerezd fokhagyma
1 szál póréhagyma
1/2 l vörösbor
3 db szegfűszeg
10 szem fehérbors
2 babérlevél
3 szem borókabogyó
4 ek só
ízlés szerint ecet
olaj a tetejére

A gombákat mossuk meg, szárukat a kalap alatt vágjuk le.  Neki ne álljunk meghámozni, teljesen fölösleges. A megtisztított pórét vágjuk vékony karikákra. A bort a fűszerekkel főzzük fel, adjuk hozzá a hagymát és a gombát. 5-8 percig főzzük, majd tegyük üvegekbe. Töltsük rá a boros levet, végül olajat a tetejére, és zárjuk le.
Hűtőben hetekig elállna ha hagynánk, hűtés nélkül nem próbáltam.


 

Szóljon hozzá!