Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Vidám lecsó padlizsánnal

Lehet, hogy inkább a szakács volt játékos kedvében?

Nagyon szép, pirosra színeződött paprikákat kaptunk, igazán ebből szeretjük a lecsót, elsősorban a színe miatt. Szeretem a levét sűríteni, amire a legjobb a padlizsán, ami rengeteg, paradicsom által kieresztett levet képes felszívni.

A paradicsomot és a paprikát karikákra vágtam, a padlizsánt apró kockákra. Kiolvasztott szalonnakockákon félfőre vágott hagymát pirítottam, rádobtam a paprikát és kicsit sütöttem rajta, majd ment rá a padlizsán és a paradicsom. Mire minden megfőtt, a padlizsán felszívta a fölösleges levet, hogy ne lecsólevest ebédeljünk. A családi összhangot ügyes kompromisszumokkal kell őrizni. Egyikünk tojásosan szereti, másikunk nem szívleli, ha rongyos. Így aztán a végén pár virslit karikákra vágva belekevertem, és belebuggyantottam két tojást. Innen  már adódott a vidám folytatás, két világos csík paprikát megfelelően elrendezni.


 

Szóljon hozzá!