Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Tonahalas salátakehely

A jégsaláta hálás alapanyag, mert elég jól eláll a hűtőben.  Fóliába visszacsomagolva 10 napig se lesz baja. Egy fejből legalább 3-4 alkalommal lehet, mindig más variációban salátát csinálni. Ezúttal egy doboz tonhalkonzerv került bele, így megtette vacsorának.

A fej saláta egy részét összetépkedtem, hozzá karikáztam két lucullus paradicsomot, egy kis uborkát belekockáztam. Egy kis fürt szőlőt is beleszemeztem. A tonhalkonzervről lecsöpögtettem a levét, és a belekevertem a salátába, majd megszórtam zöld fűszerekkel és egy kanállal a fagyasztóban lapuló medvehagyma pestoból. Egy tojásból majonézt kevertem, pici citromlével, fehérborssal és mustárral ízesítettem és egy kis tejföllel keverve a salátára öntöttem.

A majonéz készítésére a botmixer vált be legjobban. Hamar sűrű, kemény majonézt ver az egész tojásból, így viszonylag kevés olajjal készül, kevésbé zsíros.


 

Szóljon hozzá!