Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Serpenyős póréhagyma – egytálétel

2 vastag szál póréhagyma
50 dkg krumpli
2 szelet füstöltszalonna
15 dkg szárazkolbász
3 dl tejföl
só, szerecsendió virág, bors

A megmosott krumplit héjában főzzük meg, hámozzuk és karikázzuk. A pórét hosszában felvágva mossuk meg, és vágjuk 2 cm hosszú darabokra. Olvasszuk ki a kockára vágott szalonnát, majd pirítsuk meg kissé rajta a kolbászkarikákat.

Dobjuk rá a hagymát és pároljuk meg kissé. Fűszerezzük meg, de azzal már ne pirítsuk, mert elszáll az aromája vagy megég.  A kikent formába karikázzuk bele a krumplit. Terítsük el rajta a fűszerezett hagymát, majd kenjük rá a tejfölt. A sütőben 180 fokon addig süssük, amíg épp pirulni kezd a teteje.


 

Szóljon hozzá!