Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Nem mézes, de mázas halfilé

A hozzávalókból tejfölös pácot készítünk, ami máz módjára rásül a halfilékre. Jól előkészíthető, hamar megsül, hasznos recept, ha későn érünk haza és gyorsan kész kell legyen az ebéd.

A pác hozzávalói:
2 ek olaj
5 dkg (egy kis fej)  finomra aprított hagyma.
2 gerezd fokhagyma
1 ek mustár
1 csokor petrezselyemzöld
őrölt bors
csipetnyi szerecsendió
2-3 szem megtört koriandermag
1 tk Erős Pista vagy Édes Anna
2 dl tejföl

Az olajon pirítsuk üvegesre a hagymát, keverjük bele a zúzott fokhagymát, de csak addig pároljuk, amíg illatozni kezd. Vegyük le a tűzről, keverjük bele a mustárt, a finomra vágott petrezselymet, a fűszereket, és legvégül a tejfölt. Egy tepsi alján kenjük el a pác harmadát, fektessük rá az előre besózott halfiléket és vonjuk be a többi páccal. Ha előre dolgozunk, fedjük le folpackkal és tegyük a hűtőbe. Amikor ennénk, tegyük át a sütőbe, és 25-30 perc alatt süssük át. Kínálhatjuk rizzsel, de én bizony szívesen eszem hozzá krumplipürét is.


 

Szóljon hozzá!