Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Nápolyi ragu

Hamar elkészíthető ez a könnyű nyárias recept, csak a sütése igényel hosszabb időt. Keressünk hozzá finomrostú omlós húst, pl. hátszín, rostélyos olyan vége, ami már komolyabb szeletet nem ad ki.

1 kg marhahús
60 dkg paradicsom
2 gerezd fokhagyma
2 kanál olaj
1 csokor petrezselyemzöld

bors
oregano

Vágjuk a húst vékony szeletkékre, a petrezselyemzöldet és az oreganoyt – ha friss – apróra. A  paradicsomot forró vízbe mártva hámozzuk meg és kockázzuk fel. Kenjünk ki egy tepsit olajjal és terítsük el benne a hússzeleteket. Szórjuk meg sóval, borssal, fűszerekkel és a szétnyomott fokhagymával. Fedjük be a kockázott paradicsommal, és jól takarjuk be alufóliával. 150 fokos sütőben süssük, amíg megpuhul. Először másfél óra után érdemes megnézni, aztán félóránként. Amikor puha, vegyük le róla a fóliát és 180 fokon süssük rövidebb lére, kicsit meg is piríthatjuk a tetejét. Ha nem fogyókúrázunk, tört makarónival, pennével tálaljuk.


 

Szóljon hozzá!