Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Harcsa kékre főzve

1,5 kg hal
2 dl fehér bor
3 babérlevél
0,5 dkg feketebors
15 dkg vegyes zöldség
10 dkg vöröshagyma
ecet

A halat kibelezzük, de a bőrét nem tisztítjuk le, felszeleteljük, és egy órán át állni hagyjuk. Halfőző edényben vizet, ecetet, fehér bort, babérlevelet, szemes borsot, sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert és vöröshagymát összevágva felforralunk, és a halat beletesszük.

Ha megpuhult, tálra tesszük, és sós vízben főtt burgonyával tálaljuk. Ugyanígy készíthető tükörpontyból is.

Szénhidrátkerülő menüben más körettel adhatjuk. Ha a hal nem túl zsíros, belefér a kalóriaszámlálók vagy kényszerűségből kímélő menün lévők étrendjébe is.


 

Szóljon hozzá!