Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Görög gomba

500 g gomba
1 hagyma
125 ml víz
4 ek olivaolaj
1 babérlevél
morzsolt kakukkfű

bors
cukor
125 ml fehérbor
2 evőkanál paradicsompüré
aprított petrezselyem

A tisztított gombát szeleteljük, a hagymát kockázzuk. A vizet az olajjal, a sóval,a cukorral, a borssal, a babérral és a kakukkfűvel felforraljuk, a hagymát és a gombát hozzáadjuk.  8-10 percig főzzük.
Hozzáadjuk a fehérbort és a paradicsompürét. Tálalás előtt megszórjuk a petrezselyemmel. Fehér kenyérrel tálaljuk. Akik félnek, hogy a bor alkoholtartalma nem párolog el maradéktalanul, kis citromlével tehetik pikánssá.


 

Szóljon hozzá!