Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Csirkecombok cukkini és gomba alá bújtatva

6 csirke felső comb
1 közepes cukkini
5 fej gomba (én fehér csiperkét használtam)
1 nagy fej lilahagyma
3 kisebb fej paradicsom
2 gerezd fokhagyma
3 tk chicken fajitas fűszerkeverék (vagy ízlés szerint más, én azért
használtam ezt, mert már lejárófélben volt)

A csirkecombokat megszabadítottam a bőrüktől, bedörzsöltem őket a fűszerkeverék 2/3-val és egy nagy serpenyőben mindkét oldalukat megpirítottam, majd kis tepsibe szedtem őket. A fennmaradt fűszeres, csirkés olajra aztán rádobtam a félfőre vágott lilahagymát, az apróra vágott fokhagymát, a karikára vágott cukkinit és a szeletelt gombát. Ezt megszórtam a maradék fűszerkeverékkel (picit utánasóztam, mert a fűszerkeverék nem volt elég sós) és mielőtt levettem a tűzről hozzáadtam az apró kockákra vágott paradicsomot.
A zöldséges ragut a csirkék tetejére halmoztam, alufóliát raktam a tetejére és betettem a sütőbe 180 fokra. Meg nem mondom mennyi időre, de az utolsó 10 percben levettem róla a fóliát és úgy sütöttem készre.
Jó sok levet enged, de az is nagyon finom. Kellő mennyiségű zöldséggel készítve köret se kell hozzá, de a párolt rizs nagyon illik hozzá!!!


 

Szóljon hozzá!