Meséljen!

Küldje el fogyókúrás tapasztalatait, receptjeit. Írja meg sikereit és kudarcait is, mert egymástól tanulva könnyebben megy. Mesélje el honnan indult és mire jutott, ezzel bátorítást ad azoknak, akik meginogtak, akik mélyponton vannak. Ha büszke lehet Önmagára, küldjön fényképet is.
Írjon a kapcsolat oldalra, és igyekszem minél hamarabb közzé tenni a tapasztalatcsere kategóriában.
Egyet ne küldjön: reklámszagú dolgokat, mert könyörtelenül kihajítom!
KAPCSOLAT OLDAL

Bográcsos disznótokány zsenge karottával

Szabadtűzi szezon lévén érdemes kipróbálni ezt a tokányt. Ettől a társaság hölgyei sem szoktak világgá szaladni, hiszen szinte diétás fogás.

1 kg lapocka
1 fej hagyma
2 ek olaj
2 csomag zsenge karotta
1 ek liszt
fehérbors
gyömbér

A hagymát vágjuk finomra, a lapockát csíkokra, a karottákat karikákra. Az olajon pároljuk meg a hagymát, dobjuk rá a húst és pirítsuk zsírjára. Szórjuk rá a lisztet és párszor átkeverve pirítsuk le egy kicsit, majd öntsük fel kevés vízzel. Szórjuk meg a fűszerekkel és csendesen főzve puhítsuk, ha közben elfőné a levét, pótoljuk. Nem hibázunk, ha egy korty fehérbor is belekerül közben. Amikor kezd puhulni a hús, dobjuk bele a karottákat is és pároljuk készre. Friss kenyérrel, esetleg salátával tálaljuk.


 

Szóljon hozzá!